Ogenschijnlijk Zorgeloos op NH Nieuws

02 March 2020

Voor wie 'm nog niet gezien heeft, of nog een keer wil zien: aanstaande zondag 8 maart 2020 wordt de documentaire Ogenschijnlijk Zorgeloos maar liefst drie keer uitgezonden op NH Nieuws. Om 18:10, 20:10 en 22:10 uur.

NH Nieuws is in heel Nederland te ontvangen via Ziggo, kanaal 707 en via KPN, kanaal 509 of 888. Of kijk de documentaire Ogenschijnlijk Zorgeloos online, op www.nhnieuws.nl/tv

 

Veel kijkplezier en groeten,

Jaap, Marcel, Herman en Jan

Première Ogenschijnlijk Zorgeloos!

12 November 2019

De film Ogenschijnlijk Zorgeloos wordt 25 november voor het eerst getoond, uiteraard aan de investeerders! Want zonder hun bijdrage was het niet gelukt om van een uitdagend idee een prachtig project te maken. Heeft u geïnvesteerd, maar geen uitnodiging ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@ogenschijnlijkzorgeloos.nl of bel met Jaap, Jan, Herman of Marcel.

Een update tijdens de week

29 August 2019

Het is nu woensdagochtend. Halverwege de week. Het is dag vier van de opnamen. Vandaag staan er twee 'gesprekken' op het programma, los van de andere opnamen die horen bij het maken van een film. We zitten in een prachtig huis met een mooi zwembad in een ongelooflijk mooie omgeving. Alle ingrediënten voor een perfect vakantiegevoel zou je zeggen. Toch is dat niet hoe het voelt. Het maken van de documentaire staat centraal. De camera is nooit ver weg, en zo hoort het ook. Daar hebben we bewust voor gekozen toen we Ogenschijnlijk Zorgeloos aangingen. Voor ons alle vier een nieuwe ervaring, en alles wat we deze week doen staat in het teken ervan.

In een Peugeot 5008

16 August 2019

Opmerkzame bezoekers van onze website hebben het zich misschien al afgevraagd: waarom staat sinds kort het logo van Peugeot in het sponsoroverzicht? Het antwoord is even leuk als simpel: Peugeot Nederland werd door een goede relatie van ons getipt over Ogenschijnlijk Zorgeloos. Op de voor de hand liggende vraag of er qua vervoer misschien iets viel te regelen kwam meteen een positief antwoord.

We gaan!

03 August 2019

Het streefbedrag van 25.000 euro is nog niet helemaal binnen, maar eind juli moesten we de knoop doorhakken. En ja, we gaan! Zaterdag 24 augustus a.s. vertrekken we - na een uitzwaaiontbijt bij Brick - naar Italië. Met de auto, naar Apricale. Een prachtig dorpje, op zo'n 15 minuten van San Remo.

Die 500 euro investeer ik graag!

17 July 2019

Goed nieuws, Maurice van den Bosch heeft namens Olympia Uitzendbureau Haarlem 500 euro geïnvesteerd. “Olympia geeft werk betekenis. Wij helpen kandidaten bij het vinden van een baan waar ze echt blij van worden. Dat gaat om zingeving, naar jezelf kijken. Dat is ook waarom Ogenschijnlijk Zorgeloos mij meteen aansprak.” 

Bulls Eye!

10 July 2019

Bulls Eye! Zo voelde het gesprek met Floris Venneman van Bureauvijftig. Hij is enthousiast over ons project én beschikt via zijn bureau over een panel met mensen van onze leeftijd, ruim 6.000 50-plussers; bij de doelgroep passende adverteerders én de kanalen om met die doelgroep te communiceren. Nu - tijdens het crowdfunden - en straks, als de documentaire klaar is. Het klinkt veelbelovend...

Geweldig, Rick en Nick!

26 June 2019

Plus Rebel. Nick schrijft het met een lach op zijn gezicht in de rechterbovenhoek van zijn notitieblaadje. Met daaronder geschreven, het aanbod van restaurant Brick: Een geheel verzorgd uitzwaaiontbijt op zaterdagochtend 24 augustus. Inderdaad, de vertrekdatum van onze reis naar Italië. Geweldig, Rick en Nick!

Niet tien, maar twee

12 June 2019

“Leuk, maar wat moet ik nou met tien kaartjes?” Een veelgehoorde reactie en daarom hebben we het aanbod voor bedrijven aangepast. Investeer 500 euro in de productie van de documentaire Ogenschijnlijk Zorgeloos en u krijgt niet tien, maar twee kaartjes voor de feestelijke première; uw logo verschijnt op de website en de aftiteling van de documentaire én - dat is nieuw - u krijgt een communicatieadvies van ons vieren.

Geluk, verdriet, trots, ...

06 June 2019

“Was leuk mannen!!” Die drie woorden plus twee uitroeptekens plaatste Marcel gisteravond om 22.04 uur in onze appgroep Ogenschijnlijk Zorgeloos. Een mooie samenvatting van alweer een bijzondere avond, deze keer bij Vooges Centraal. Eerst de voortgang van de crowdfundcampagne bespreken en daarna eten met regisseur Bram en cameraman Jan-Willem.