Niet tien, maar twee

12 June 2019

“Leuk, maar wat moet ik nou met tien kaartjes?” Een veelgehoorde reactie en daarom hebben we het aanbod voor bedrijven aangepast. Investeer 500 euro in de productie van de documentaire Ogenschijnlijk Zorgeloos en u krijgt niet tien, maar twee kaartjes voor de feestelijke première; uw logo verschijnt op de website en de aftiteling van de documentaire én - dat is nieuw - u krijgt een communicatieadvies van ons vieren.

Die tip kregen we van Bart, de broer van Jaap. “Jullie werken samen ruim 100 jaar in de communicatie, ieder vanuit een andere invalshoek. Jullie ervaring en advies is interessant voor iedere ondernemer!” Bedankt Bart, je hebt ons overtuigd. De volgende stap is het aanbod communiceren naar ondernemers.

Bij deze dus: Investeer 500 euro in de documentaire Ogenschijnlijk Zorgeloos en wij geven u een gezamenlijk communicatieadvies. Eerst een gesprek waarin u uw vraag aan ons voorlegt en een tweede gesprek met onze adviezen. Dat kan over van alles gaan. Over uw website, het gebruik van social media, het krijgen van media aandacht en hoe je daarmee omgaat, de do's en dont's van storytelling, enz.

Investeer 500 euro en wij bellen voor het maken van een afspraak. Graag, wij staan te trappelen! Wij helpen u en u helpt ons bij het maken van de documentaire Ogenschijnlijk Zorgeloos. We zouden de uitdrukking nooit gebruiken, maar hier is echt sprake van een win-win situatie. Toch!? Liever tien kaartjes? Dat kan natuurlijk ook.